Algemene Neurologie

Onze neurologen verlenen hoogwaardige neurologische zorg. Bij Neurologie Centrum Amsterdam komen voornamelijk patiënten met neurologische verschijnselen bij wie de precieze diagnose nog niet bekend is.

Neurologie is een breed vakgebied en richt zich dan ook op mensen met de meest uiteenlopende klachten (van hoofdpijn tot rugklachten). Neurologische ziekten omvatten aandoeningen van de hersenen, ruggenmerg en zenuwen door het gehele lichaam. Het zenuwstelsel heeft de controle over het functioneren van bijna alle onderdelen van het lichaam. Als er iets misgaat met een deel van het zenuwstelsel kan dat van invloed zijn op het bewegen, spreken, slikken, ademen of leren. Ook zijn problemen met geheugen, zintuigen en stemming bekende verschijnselen.

Er zijn meer dan 600 neurologische aandoeningen. Onze neurologen diagnosticeren, begeleiden en behandelen onder ander volgende neurologische problemen:

Neurologie in de gehele breedte

Onze neurologen hebben aandacht voor de gehele breedte van het vakgebied. Zij zijn in staat neurologische afwijkingen op te sporen en zo de meest uiteenlopende klachten te verklaren. Op basis van de eerste diagnose kan de neuroloog een behandeling of advies voorstellen. En in sommige gevallen verwijst de neuroloog patiënten door naar andere specialisten zoals de internist waar wij intensief mee samen werken.

Maak een afspraak bij Neurologie Centrum Amsterdam

Als u vermoedt dat u een neurologische aandoening heeft of als u onverklaarbare neurologische symptomen ervaart maak dan een afspraak bij één van onze neurologen. Zij hebben gespecialiseerde kennis van bijna alle neurologische aandoeningen en hebben veel ervaring in de behandeling van de meest uiteenlopende aandoeningen. Wat u nodig heeft? Een verwijzing van uw huisarts.

naar boven

DEEL DEZE PAGINA MET ANDEREN
Bookmark and Share